Des de 1929, Vié s’ha dedicat a la il.luminació tant tècnica com decorativa. Enguany celebrem 90 anys, sempre basats al centre de Sabadell però en locals diferents. Des de fa cinc anys hem integrat les dues botigues de material elèctric i decoratiu en un sol espai perquè la seva visita/compra sigui més eficient. A la Plaça Sant Roc, 3 (la nostra ‘botiga’ mare) som els Vié de sempre, que després de tants anys d’experiència, sabem que us podem oferir un tracte personal i professional que us ajudarà a trobar la il.luminació  o material que més s’ajusta a les vostres necessitats i gustos.

Particulars, arquitectes, interioristes, decoradors o contractistes us oferirem un assessorament integral. Realitzem projectes d’il.luminació, fabricació a mida, reparació i subministrament de recanvis.

A Vié Il.luminació decorativa, trobareu les últimes novetats en disseny i també els productes clàssics per crear un ambient únic a habitatges, locals comercials, restaurants, oficines, naus industrials, centres esportius, hotels, façanes, jardins…

A més, disposem d’una àmplia gamma de material elèctric, i de les últimes novetats en LED i baix consum per abaratir les seves factures d’electricitat. Piles, bombetes, petit electrodomèstic i material informàtic.  Vine a Vié, a la Plaça Sant Roc, 3 cantonada amb el carrer Sant Quirze i t’assessorarem.