Vié Il.luminació Tècnica i Decorativa va participar dissabte a la shopping night de Sabadell amb un gran èxit de convocatòria. La botiga, que integra tant material elèctric com il.luminació decorativa, es va transformar durant aquesta nit en un espectacle de disseny i color.

Vié juntament amb Montesinos i la decoradora Kantos van presentar a la botiga de la Plaç Sant Roc, 3 noves idees d’il.luminació i disseny. Clients, proveïdors, representants, decoradors i d’altres van disfrutar d’unacopa de cava i una tapa durant la seva visita. Tothom va poder aprofitar la nit per fer les seves compres amb promocions i descomptes especials.

Vié ofereix una àmplia gamma de productes de regal per facilitar les compres nadalenques a uns preus molt raonables. Nadal és una època ideal per renovar aquelles làmpades que fa temps volíeu canviar o simplement per canviar la pantalla o la bombeta per oferir un ambient diferent. Altres  idees de regals útils i a un preu molt raonable inclou llums de bici, llinternes, llums de pinça, peus de lectura, llums nocturnes per les habitacions dels més petits amb motius com la Minnie, Frozen o d’altres i més idees.

Us esperem!